fbpx

Fokus på miljøet

 

VI TAR MILJØET PÅ ALVOR


Å ta vare på vår natur og klima har stor betydning for Dinitrol. Derfor arbeider vi målrettet med utvikling av miljøvennlige produkter. Men ikke på bekostning av kvaliteten.

Vi er stolt av vår grønne profil hvor vi arbeider på å utføre en rustbeskyttelse på en ny klima / miljøbevist måte til fordel for alle. Vårt mål, 80% av biler vi rustbeskytter får en behandling uten løsemidler. Men igjen, ikke på bekostning av kvaliteten.

Hvorfor ikke 100%? Det skyldes ganske enkelt de siste 20% er eldre biler der man er nødt til å bruke produkter med et minimum med løsemidler. Vi forsøker hele tiden å finne bedre løsninger , og det er naturligvis et mål at alle biler skal kunne behandles på den mest miljøvennlige måte.

VI ER PÅ VEI...
I 1970 var innholdet av løsemidler ca 70%. I dag bruker vi produkter med kun 15% løsemidler.

 
 
 

VARMVOKS - DET MILJØVENNLIGE VALG!
Dinitrols miljøvennlige rustbeskyttelse - VARMVOKS - har langt lavere innhold av løsemidler en de gamle tradisjonelle produkter og avgir derfor ingen ubehagelig lukt. Ved bruk av varmvoks slipper man også drypp etter behandling. Voksen forvarmes til ca 50 gr. som gir en høy penetrasjonsevne. Dette sikrer deg en optimal understellsbehandling av din bil.

Teknologisk institutt…
Galvaniserte overflater er mottakelig for steinslag og forurensning fra veiene. Et lite slagmerke på metalloverflaten utvikler seg til et krater med grobunn for rust.

Et fleksibelt rustbeskyttende lag på vognbunnen med VARMVOKS produktet vil redusere en skade fra en spiss gjenstand f.eks en stein og hurtig lukke “såret” ved sin fleksibilitet og derved forhindre utvikling av rust. Voks er det beste rustbeskyttende middel vi kjenner til og har fordelen at det lever sammen med karosseriet.