fbpx

Fem tips for å holde bilen rustfri

EKte kjaerlighet2

Rustangrep mot kjøretøyet er både kostbart, tidkrevende og ikke minst farlig. Her er fem viktige tips for at du skal kunne holde rusten på avstand. 


5. Beskytt bilen før du lar den rulle sine første mil på veien.
Mange tror at nybilen er beskyttet mot det norske aggressive klimaet når den kommer fra fabrikken. Ja, understellet er faktisk beskyttet i mange tilfeller, men dessverre langt fra godt nok. Derfor er det svært viktig at man forhører seg med bilforhandleren om de tilbyr ytterligere understellsbehandling fra Dinitrol før man vrir om nøklene og kjører avgårde i den splitter nye bilen.
Dersom bilforhandleren ikke tilbyr dette, anbefaler vi å gjøre avtale med et av våre mange Dinitrol-senter slik at nybilen har de beste forutsetninger for å takle det fuktige og utilgivelige norske klimaet.
Finn ditt Dinitrol-senter her

4. Vask bilen ofte.
Norge er helt i toppen når det gjelder salting av veiene. Flere hundre tusen tonn salt spres hvert år på veiene våre, og når salt, fukt og vann kommer i kontakt med bilen forsterkes oksyderingseffekten som fører til rust.
Hvis man ikke vasker bilen ofte, får saltet tid til å feste seg og sette i gang rustprosessen.
Og husk; mange vasker og polerer bilen oftere om sommeren, men det er faktisk om vinteren bilen virkelig trenger det.

Serdunoerust

3. Sjekk bilen jevnlig, både utvendig og under bilen.
Litt for mange av oss har nok kjent på hvor hjerteskjærende det kan være å oppdage en rustflekk altfor sent. En rustflekk som har vokst seg både stor og kostbar fordi man har vært sløv med å gå over bilen jevnlig. Derfor er det svært viktig å ha full kontroll på bilen din til en hver tid. Sjekk bilen nøye og ofte, både utvendig og under. Du kan også ta kontakt med ditt lokale Dinitrol senter for å avtale en gratis rustkontroll.

2. Ta tak i problemene tidlig.
Steinsprut og småskader i lakken kan raskt vokse til å bli et rustproblem. Skynd deg å lakke over småskader så snart du oppdager dem. Problemene går aldri bort dersom man ikke har tar tak i dem. De blir bare større.

1. Levér bilen inn på et
autorisert Dinitrol-senter.
Det siste og aller beste tipset for å beskytte bilen din mot rust, er å levere bilen inn til fullbehandling hos et autorisert Dinitrol-senter. En Dinitrol-behandling sikrer bilen mot rust- og saltskader, og er utviklet for å ha optimal effekt på bilens understell. På denne måten kan du rulle mil etter mil på norske veier uten dårlig samvittighet.  
Med over 50 års erfaring og stort fokus på kvalitet, kunnskap og holdbarhet, er Dinitrol det beste valget for å bekjempe rust.

Bestill behandling hos ditt nærmeste Dinitrol-senter her

image